KSIĄŻKA
Mięsa, kiełbasy, wędliny. 250 przepisów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Okładka miękka ze skrzydełkami
Ilość stron 304
Opis W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny. Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone ? np. szaszłyki z wątróbki, śliwek i cebuli, pieczeń wołową nadziewaną szalotką czy rago?t wieprzowe. Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane ? np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka. Ponadto podajemy przepisy na wędliny ? kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron ? które bez trudu przyrządzisz samodzielnie.
EAN 9788377070840
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7707-084-0
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2011
Okładka miękka ze skrzydełkami
Ilość stron 304
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240 x 18