KSIĄŻKA
Mięsa, kiełbasy, wędliny. 250 przepisów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Okładka | miękka ze skrzydełkami |
Ilość stron | 304 |
Opis | W niniejszej publikacji zebraliśmy przepisy na smakowite dania z drobiu, wieprzowiny, cielęciny, wołowiny, a nawet dziczyzny, królika i jagnięciny. Najwięcej receptur przedstawiamy na specjały pieczone (także na ruszcie) i duszone ? np. szaszłyki z wątróbki, śliwek i cebuli, pieczeń wołową nadziewaną szalotką czy rago?t wieprzowe. Prezentujemy również wiele ciekawych pomysłów na potrawy smażone oraz gotowane ? np. potrawkę z kury z rodzynkami, kieszonki schabowe z ananasem czy medaliony z piersi indyka. Ponadto podajemy przepisy na wędliny ? kiełbasy, kaszankę, pasztety, szynki czy baleron ? które bez trudu przyrządzisz samodzielnie. |
EAN | 9788377070840 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7707-084-0 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2011 |
Okładka | miękka ze skrzydełkami |
Ilość stron | 304 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 18 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki