KSIĄŻKA
Mięsa duszone i gotowane - na 100 sposobów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 128
Okładka twarda
Opis Proponujemy przepisy na smakowite dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny. Znajdziesz tu receptury m.in. na potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję.
EAN 9788377070949
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-01-17
ISBN 978-83-7707-094-9
Autor Opracowanie zbiorowe
Wydanie 1
Rok wydania 2012
Ilość stron 128
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 170 x 219 x 11