KSIĄŻKA
Mięsa duszone i gotowane - na 100 sposobów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Proponujemy przepisy na smakowite dania duszone i gotowane z różnych rodzajów mięsa ? drobiu, wieprzowiny, wołowiny, cielęciny, a nawet królika, jagnięciny oraz dziczyzny. Znajdziesz tu receptury m.in. na potrawkę z kury z rodzynkami, udka kurczaka z włoską kapustą, krokiety cielęce ze szpinakiem, szynkę duszoną w sosie koperkowym, roladę wołową z kaszą. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny posiłek, jak i wykwintne pomysły idealne na specjalną okazję. |
EAN | 9788377070949 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-01-17 |
ISBN | 978-83-7707-094-9 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 170 x 219 x 11 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki