KSIĄŻKA
Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba - Forkish Ken [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Forkish Ken
Ilość stron 266
Okładka twarda
Opis Światowy bestseller! Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników - mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych.
EAN 9788328012578
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-09-19
Tytuł oryginalny Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba
ISBN 978-83-280-1257-8
Autor Forkish Ken
Rok wydania 2014
Ilość stron 266
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 210 x 262 x 25