KSIĄŻKA
Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba - Forkish Ken [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Forkish Ken |
Ilość stron | 266 |
Okładka | twarda |
Opis | Światowy bestseller! Ken Forkish, znany i ceniony piekarz, zdradza sekret doskonałego pieczywa i pokazuje, jak przygotować je z zaledwie czterech składników - mąki, wody, drożdży i soli. Omawia techniki piekarskie, które z powodzeniem można przystosować do warunków domowych. |
EAN | 9788328012578 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-09-19 |
Tytuł oryginalny | Mąka, woda, drożdże, sól. Rzecz o pieczeniu chleba |
ISBN | 978-83-280-1257-8 |
Autor | Forkish Ken |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 266 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 210 x 262 x 25 |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki