KSIĄŻKA
Magazynowanie surowców piekarskich Piekarz Technik technologii żywnosci Kwalifikacja T.3.1 - Krystyna Jarosz [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Krystyna Jarosz
Ilość stron 128
Okładka miękka
Opis Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej. Liczne ćwiczenia i pytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia. Przejrzyste schematy i rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i dużym zakładzie.
EAN 9788302157097
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2016-05-30
ISBN 978-83-02-15709-7
Autor Krystyna Jarosz
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2016
Ilość stron 128
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 5
Długość (razem z opakowaniem) 240