KSIĄŻKA
Magazynowanie surowców piekarskich Piekarz Technik technologii żywnosci Kwalifikacja T.3.1 - Krystyna Jarosz [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Krystyna Jarosz |
Ilość stron | 128 |
Okładka | miękka |
Opis | Podręcznik dokładnie charakteryzuje surowce piekarskie, także te rzadziej używane i mniej znane. Dokonuje dokładnego przeglądu wszystkich zbóż, które mogą być używane w piekarniach. Publikacja zwraca szczególną uwagę na transport, przechowywanie i ocenianie jakości mąki żytniej i pszennej. Liczne ćwiczenia i pytania pozwalają na sprawdzenie stopnia opanowania wiedzy przez ucznia. Przejrzyste schematy i rysunki ułatwiają zrozumienie trudniejszych zagadnień. Podręcznik przygotowuje ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i dużym zakładzie. |
EAN | 9788302157097 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-05-30 |
ISBN | 978-83-02-15709-7 |
Autor | Krystyna Jarosz |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2016 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 5 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Krystyna Jarosz
Pozostałe
Książki