KSIĄŻKA
Kurczak i indyk na 100 sposobów - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Oddajemy w Twoje ręce zbiór sprawdzonych przepisów na różnorodne potrawy z kurczaka oraz indyka ? najpopularniejszych rodzajów drobiu. Są wśród nich propozycje odpowiednie zarówno na co dzień, jak i na uroczystą okazję. Znajdziesz tu takie specjały, jak: szybkie curry kokosowe, piersi kurczaka w sosie śmietanowym, medaliony z piersi indyka, pikantne skrzydełka kurczaka, faszerowane udka kurczaka, kurczak z sosem pomarańczowym czy indyk z nadzieniem mięsnym. Polecamy receptury nie tylko na dania główne, ale także na pożywne zupy (np. zupę cytrynową z kurczakiem) oraz niebanalne przekąski (np. sałatkę z pieczonym kurczakiem i owocami). |
EAN | 9788377071076 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-02-07 |
ISBN | 978-83-7707-107-6 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Wydanie | 1 |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 12 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki