KSIĄŻKA
Kulinarna Wiola. Mięsa, ryby i grzyby - Wioleta Wójcik [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Wioleta Wójcik |
Ilość stron | 192 |
Okładka | miękka |
Opis | Karkówka w śliwkach, węgierski gulasz wołowy, skrzydełka z kurczaka z duszonymi warzywami, kaczka nadziewana jabłkami. A może coś z ryb - pstrąg z piekarnika, zupa rybna, siekane kotlety rybne? Wyśmienite mogą być także dania z grzybami w roli głównej: grzyby leśne w śmietanie, krupnik z kurkami? Co tym razem ugotujesz z Wiolą? Kolejna książka Kulinarnej Wioli to ponad 120 przepisów na dania mięsne, rybne i z grzybami. Idealne na każdą porę roku i każdą okazję. Wioleta Wójcik, Kulinarna Wiola - gotuje od dzieciństwa, uczyła się od najbliższych jej kobiet: mamy, babć, ciotek, a od kilku lat prezentuje na Facebooku swoje przepisy na smaczne, proste i niedrogie dania tradycyjnej kuchni polskiej. |
EAN | 9788381510578 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2023-10-18 |
ISBN | 978-83-8151-057-8 |
Autor | Wioleta Wójcik |
Rok wydania | 2023 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 162 x 235 x |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki