KSIĄŻKA
Kulinarna Podróż Zmysłów Od Okawango Po Bałtyk - Joseph Seeletso [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Joseph Seeletso
Ilość stron 240
Okładka miękka
Opis Joseph "Józek" Seeletso - Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner. Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni. Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej książki. To przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii.
EAN 9788379437030
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-10-21
ISBN 978-83-7943-703-0
Autor Joseph Seeletso
Rok wydania 2014
Wydawca Świat Książki
Ilość stron 240
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 27.4 x 21.8 cm