KSIĄŻKA
Kulinarna Podróż Zmysłów Od Okawango Po Bałtyk - Joseph Seeletso [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Joseph Seeletso |
Ilość stron | 240 |
Okładka | miękka |
Opis | Joseph "Józek" Seeletso - Botswańczyk z urodzenia, od wielu lat Polak z wyboru. Absolwent prestiżowej angielskiej uczelni gastronomicznej Westminster College w Londynie, gdzie uzyskał tytuł Chef de Cusine. Kucharz, artysta, kulinarny wizjoner. Od wielu lat zakochany w Polsce, jej smakach, podejściu do tradycji kultywowanych zarówno w życiu, jak i w kuchni. Wędrówka po kuchniach świata zaowocowała wydaniem pierwszej autorskiej książki. To przepisy, które łączą afrykańskie inspiracje i tradycyjne polskie składniki oraz polskie inspiracje z tradycją zaczerpniętą z serca Afryki. To kuchnia z apetytem na poszukiwanie nowych smaków i harmonii. |
EAN | 9788379437030 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-10-21 |
ISBN | 978-83-7943-703-0 |
Autor | Joseph Seeletso |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | Świat Książki |
Ilość stron | 240 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 27.4 x 21.8 cm |
Joseph Seeletso
Kuchnie świata i regionalne
Książki