KSIĄŻKA
Kuchnia Ziołowa (twarda) [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Opis | Czymże byłaby najlepsza potrawa, gdyby nie dodać do niej szczypty ziół?Kolorowy dodatek ucieszy oko, a podniebienie uraduje wyrazisty smak. W100 przepisach z wykorzystaniem bazylii, natki pietruszki, cząbru i innych ziół znanych od tysiącleci, pokazano, jak dzięki właściwie dobranym przyprawom najdrobniejszeposiłki, dania główne, pyszne dipy oraz napoje nabierają wyjątkowegocharakteru. Skosztuj kaszy jaglanej ze szparagami, rosołu z kurczaka zkiełkami, zupy z soczewicy z miętą oraz sznycli mediolańskich! A możeskuszą Cię niebanalne napoje, których nie znajdziesz w żadnym sklepie -mleczny miętowy shake lub koktajl szpinakowo-ziołowy? Każdy przepiszawiera: * szczegółowy wykaz składników * informację o czasieprzygotowania i liczbie porcji * wiadomości o wartościach odżywczych:kaloriach, białku, tłuszczu i węglowodanach * apetyczne zdjęcie *specjalną radę mistrzyni kuchni. |
EAN | 9788325802608 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2011-05-11 |
Tytuł oryginalny | Kuchnia Ziołowa (twarda) |
ISBN | 978-83-258-0260-8 |
Rok wydania | 2010 |
Wydawca | Weltbild media KDC |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16 x 21,5 cm |
Pozostałe
Książki