KSIĄŻKA
Kuchnia Włoska - Marieluise Chrustl-Licosa [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Porady Domowe Kulinaria |
Autor | Marieluise Chrustl-Licosa |
Ilość stron | 64 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Polecamy tradycyjną kuchnię włoską w pigułce, czyli carpaccio, polentę, lasagnę, osso buco, risotto. Dzięki zjęciom i szczegółowoym objaśnienom wszystkie te potrawy może przyrządzić nawet nowicjusz. Książka zawiera 30 łatwych przepisów na najsmaczniejsze włoskie potrawy, które oczarowały świat, a także rady, jak urozmaicić ich smak. |
EAN | 9788371844980 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2006-07-14 |
Tytuł oryginalny | Kuchnia Włoska |
ISBN | 83-7184-498-0 |
Seria | Porady Domowe Kulinaria |
Autor | Marieluise Chrustl-Licosa |
Rok wydania | 2006 |
Wydawca | Wiedza i Życie |
Ilość stron | 64 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5 x 20 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki