KSIĄŻKA
Kuchnia Włoska Klasyczne I Nowoczesne Dania Tw [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 384 |
Okładka | twarda |
Opis | Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy - oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup, kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu, że w okamgnieniu można wyczarować smak południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i zaprezentowane krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności, czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań. Dla wtajemniczonych podano wartości odżywcze i zawartość kaloryczną potraw. |
EAN | 9788377709474 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-06-21 |
ISBN | 978-83-7770-947-4 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 384 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 19 x 24 cm |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki