KSIĄŻKA
Kuchnia włoska. Klasyczne i nowoczesne dania [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Ilość stron | 384 |
Okładka | twarda |
Opis | Bogaty wybór przepisów, zdrowe, świeże składniki, aromatyczne zioła i przyprawy - oto tajemnica popularności kuchni włoskiej. Ta znakomita książka kucharska w przejrzystej formie prezentuje bogactwo i różnorodność oryginalnych, włoskich recept i sprawia, że sama ich lektura tak dalece pobudza apetyt, że ogarnia nas nieprzeparta ochota spróbowania tych pachnących zup, kolorowych i chrupiących salat oraz bajecznych deserów. Książka zawiera nieprzebrane mnóstwo przepisów na różne okazje z uwzględnieniem odmiennych kulinarnych upodobań. A przepisy są tak łatwe w przygotowaniu, że w okamgnieniu można wyczarować smak Południa i urok włoskich potraw. Przepisy są przejrzyście zestawione w grupach tematycznych i przedstawione krok po kroku na kolorowych ilustracjach, jasne dla początkujących i zaawansowanych. Oznaczono stopień trudności, czas przygotowywania i gotowania każdej potrawy. Uzupełnieniem są rady kucharza i warianty dań. |
EAN | 9788327400567 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-274-0056-7 |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 384 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 22x27.5 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 280 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 220 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 40 |
Pozostałe
Książki