KSIĄŻKA
Kuchnia włoska. Ingrediencje i klasyczne przepisy - Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | Annes |
Autor | Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano |
Ilość stron | 256 |
Okładka | miękka |
Opis | Część pierwsza książki to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Składniki są pokazane na zdjęciach, nazwane, określone są ich właściwości kulinarne. Część druga to przepisy, które są łatwe do wykonania, a szczegółowe instrukcje ilustrowane są kolejnymi etapami prac i gotowymi daniami. |
EAN | 9788324595402 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-245-9540-2 |
Seria | Annes |
Autor | Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano |
Rok wydania | 2008 |
Ilość stron | 256 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 225 x 295 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki