KSIĄŻKA
Kuchnia włoska. Ingrediencje i klasyczne przepisy - Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Annes
Autor Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano
Ilość stron 256
Okładka miękka
Opis Część pierwsza książki to wyczerpujący przewodnik po specyficznych włoskich ingrediencjach. Składniki są pokazane na zdjęciach, nazwane, określone są ich właściwości kulinarne. Część druga to przepisy, które są łatwe do wykonania, a szczegółowe instrukcje ilustrowane są kolejnymi etapami prac i gotowymi daniami.
EAN 9788324595402
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-245-9540-2
Seria Annes
Autor Kate Whiteman, Jeni Wright, Angela Boggiano
Rok wydania 2008
Ilość stron 256
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 225 x 295