KSIĄŻKA
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 1 - Artur Bokła, Katarzyna Mikulska [KSIĄŻKA]

3099

Wysyłamy w 24h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499

Zamów w ciągu 8 godzin 8 minut,
a otrzymasz produkt już jutro!

Sprawdź warunki
Kategoria Pozostałe
Autor Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Ilość stron 156
Okładka miękka
Opis To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. Niezwykły toolbook, który wyposażono w mocny rzemień umożliwiający rozpalenie ognia - najważniejszego narzędzia w walce o przeżycie. Ogień to ciepło, światło, ochrona przed dzikimi zwierzętami, ale także możliwość przygotowania posiłku. Co zjeść w lesie, jak przyrządzić to, co oferuje nam natura, piekąc w żarze, wykorzystując ruszt, dół ziemny lub gotując przy pomocy kamieni? Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Obudź w sobie naszą narodową zapobiegliwość i zaradność. Tylko przygotowani przetrwają! Toolbook zawiera: prezentację technik gotowania w terenie (żar, dół ziemny, gotowanie kamieniami), przepisy kulinarne, poradnik, jak rozpalić ogień (łuk ogniowy, świder ręczny), opis gatunków drzew - jak i do czego je wykorzystać (rozpałka, podtrzymanie ognia, tworzenie żaru, wędzenie, itd.), filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR, mocny rzemień, linijkę calową i centymetrową. W serii ukazały się: \"Przygotowani przetrwają\", \"Sztuczki survivalowe\", \"Terenowa apteczka ziołowa\".
EAN 9788381036511
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2020-04-30
ISBN 978-83-8103-651-1
Autor Artur Bokła, Katarzyna Mikulska
Rok wydania 2020
Ilość stron 156
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 115 x 190 x
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Długość (razem z opakowaniem) 190
Szerokość (razem z opakowaniem) 110