KSIĄŻKA
Kuchnia Śląska - Barbara Jakimowicz-Klein [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Seria | KUCHNIA I DIETY |
Autor | Barbara Jakimowicz-Klein |
Ilość stron | 278 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych. |
EAN | 9788372777096 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-06-15 |
ISBN | 978-83-7277-709-6 |
Seria | KUCHNIA I DIETY |
Autor | Barbara Jakimowicz-Klein |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 278 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 20.4 x 14.8 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 200 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 14 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 150 |
KUCHNIA I DIETY
Barbara Jakimowicz-Klein
Kuchnie świata i regionalne
Książki