KSIĄŻKA
Kuchnia Śląska - Barbara Jakimowicz-Klein [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria KUCHNIA I DIETY
Autor Barbara Jakimowicz-Klein
Ilość stron 278
Okładka broszurowa
Opis Karbinadle, krupniok, becok na sypko, kluski śląskie... Te i wiele innych potraw znajdą Państwo w tej książce. Ponadto autorka zawarła w niej wiele ciekawych informacji odnośnie zwyczajów i praktyk kulinarnych Śląska, a także dokładne opisy używanych w tym regionie ziół przyprawowych.
EAN 9788372777096
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-06-15
ISBN 978-83-7277-709-6
Seria KUCHNIA I DIETY
Autor Barbara Jakimowicz-Klein
Rok wydania 2014
Ilość stron 278
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 20.4 x 14.8 cm
Długość (razem z opakowaniem) 200
Wysokość (razem z opakowaniem) 14
Szerokość (razem z opakowaniem) 150