KSIĄŻKA
Kuchnia rycerska i sarmacka - Magdalena Drukort [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Magdalena Drukort |
Ilość stron | 368 |
Okładka | twarda |
Opis | W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne. Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach. |
EAN | 9788377070215 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7707-021-5 |
Autor | Magdalena Drukort |
Rok wydania | 2010 |
Ilość stron | 368 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 171 x 246 x 25 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki