KSIĄŻKA
Kuchnia rycerska i sarmacka - Magdalena Drukort [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Magdalena Drukort
Ilość stron 368
Okładka twarda
Opis W niniejszej publikacji znalazły się receptury na goszczące na szlacheckich i magnackich stołach specjały - polewki piwne, rozmaite pieczenie oraz ryby, jadane nie tylko w dni postne. Wśród kulinarnych propozycji nie mogło oczywiście zabraknąć przepisów na wypieki i desery, choć trzeba przyznać, że rceptur staropolskich słodkości był zdecydowanie skromniejszy niż w dzisiejszych czasach.
EAN 9788377070215
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7707-021-5
Autor Magdalena Drukort
Rok wydania 2010
Ilość stron 368
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 171 x 246 x 25