KSIĄŻKA
Kuchnia Polska Wer.Francuska (twarda) [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Opis | Zawarta w 4 rozdziałach opowieść o historii i tradycji polskiej kuchni wsparta licznymi przepisami. Kulinarna wędrówka po Polsce pełna jest niespodzianek. Bogactwa i różnorodności polskiej kuchni doświadczymy w każdym regionie. Tradycyjne pieczywo i wędliny, domowe przetwory z owoców i warzyw, wspaniałe miody i niespotykana w innych krajach rozmaitość potraw z kaszy i ziemniaków. Do tego polska specjalność - wyborne nalewki owocowe. |
EAN | 9788374191395 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2008-05-12 |
Tytuł oryginalny | Kuchnia Polska Wer.Francuska (twarda) |
ISBN | 978-83-7419-139-5 |
Rok wydania | 2008 |
Wydawca | Parma Press |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17 x 16 cm |
Kuchnie świata i regionalne
Książki