KSIĄŻKA
Kuchnia polska na cztery pory roku - Krawczyk Marta [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Krawczyk Marta |
Ilość stron | 240 |
Okładka | twarda |
Opis | Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura. |
EAN | 9788378453543 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-09-11 |
Tytuł oryginalny | Kuchnia polska na cztery pory roku |
ISBN | 978-83-7845-354-3 |
Autor | Krawczyk Marta |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 240 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 22 |
Przekąski, sałatki i surówki
Książki