KSIĄŻKA
Kuchnia polska na cztery pory roku - Krawczyk Marta [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Krawczyk Marta
Ilość stron 240
Okładka twarda
Opis Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy - mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.
EAN 9788378453543
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-09-11
Tytuł oryginalny Kuchnia polska na cztery pory roku
ISBN 978-83-7845-354-3
Autor Krawczyk Marta
Rok wydania 2013
Ilość stron 240
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240 x 22