KSIĄŻKA
Kuchnia Myśliwska - Barbara Jakimowicz-Klein [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Barbara Jakimowicz-Klein
Ilość stron 240
Okładka miękka
Opis Dania z dziczyzny są w naszej kuchni rarytasem! Książka adresowana jest do wszystkich smakoszy doceniających specjały kuchni myśliwskiej. Także osoby, które ich nie znają, odnajdą w dziczyźnie interesujący smak. Prezentujemy przepisy na dania z dzika, jelenia, sarny, daniela, zająca, dzikiego królika oraz dzikiego ptactwa. W książce znalazły się też receptury na potrawy z dziczyzny serwowane w restauracjach pałacowych i zamkowych, które pielęgnują tradycje kuchni dworskiej, nowoczesne dania z dziczyzny oferowane w prestiżowych restauracjach hotelowych oraz specjały serwowane w karczmach kultywujących najlepsze tradycje kuchni staropolskiej. Zachęcamy do skorzystania z receptur prawdziwych mistrzów kuchni.
EAN 9788379430413
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-11-18
ISBN 978-83-7943-041-3
Autor Barbara Jakimowicz-Klein
Rok wydania 2014
Wydawca Świat Książki
Ilość stron 240
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 21.0 x 21.0 cm