KSIĄŻKA
Kuchnia Myśliwska - Barbara Jakimowicz-Klein [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Barbara Jakimowicz-Klein |
Ilość stron | 240 |
Okładka | miękka |
Opis | Dania z dziczyzny są w naszej kuchni rarytasem! Książka adresowana jest do wszystkich smakoszy doceniających specjały kuchni myśliwskiej. Także osoby, które ich nie znają, odnajdą w dziczyźnie interesujący smak. Prezentujemy przepisy na dania z dzika, jelenia, sarny, daniela, zająca, dzikiego królika oraz dzikiego ptactwa. W książce znalazły się też receptury na potrawy z dziczyzny serwowane w restauracjach pałacowych i zamkowych, które pielęgnują tradycje kuchni dworskiej, nowoczesne dania z dziczyzny oferowane w prestiżowych restauracjach hotelowych oraz specjały serwowane w karczmach kultywujących najlepsze tradycje kuchni staropolskiej. Zachęcamy do skorzystania z receptur prawdziwych mistrzów kuchni. |
EAN | 9788379430413 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-11-18 |
ISBN | 978-83-7943-041-3 |
Autor | Barbara Jakimowicz-Klein |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | Świat Książki |
Ilość stron | 240 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 21.0 x 21.0 cm |
Barbara Jakimowicz-Klein
Kuchnie świata i regionalne
Książki