KSIĄŻKA
Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik - Grzesińska Wiesława [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor GRZESIŃSKA WIESŁAWA
Opis Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii. Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.
EAN 9788302091780
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
ISBN 978-83-02-09178-0
Nr katalogowy 119705
Autor GRZESIŃSKA WIESŁAWA
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2013
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]