KSIĄŻKA
Kucharz małej gastronomii. Wyposażenie techniczne zakładów. Podręcznik - Grzesińska Wiesława [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | GRZESIŃSKA WIESŁAWA |
Opis | Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii. Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych. |
EAN | 9788302091780 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
ISBN | 978-83-02-09178-0 |
Nr katalogowy | 119705 |
Autor | GRZESIŃSKA WIESŁAWA |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2013 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki