KSIĄŻKA
Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik - Żabicki Wojciech [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | ABICKI WOJCIECH |
Opis | Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych. |
EAN | 9788302094064 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-12-29 |
Nr katalogowy | 119706 |
ISBN | 978-83-02-09406-4 |
Autor | ABICKI WOJCIECH |
Klasa | wieloletnie |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Przedmioty zawodowe
Książki