KSIĄŻKA
Kucharz małej gastronomii. Organizacja, bezpieczeństwo i higiena pracy. Podręcznik - Żabicki Wojciech [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor ABICKI WOJCIECH
Opis Uczy obowiązujących przepisów prawnych i norm z zakresu bhp, umiejętności określania czynników wpływających korzystnie i szkodliwie na zdrowie i zdolność do pracy, ochrony zdrowia w czasie pracy zawodowej. Zapoznaje z obowiązkami kierownictwa zakładu pracy oraz pracowników i służby bhp. Uczy też rozpoznawania przyczyn wypadków, zagrożeń, szkodliwości i chorób zawodowych.
EAN 9788302094064
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-12-29
Nr katalogowy 119706
ISBN 978-83-02-09406-4
Autor ABICKI WOJCIECH
Klasa wieloletnie
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]