KSIĄŻKA
Kotlety, zrazy i sznycle. Sprawdzone przepisy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 96
Okładka twarda
Opis Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa ? wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny. Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole.
EAN 9788377071113
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2012-02-07
ISBN 978-83-7707-111-3
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2012
Wydanie 1
Ilość stron 96
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 212