KSIĄŻKA
Kotlety, zrazy i sznycle. Sprawdzone przepisy - Opracowanie zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Opis | Proponujemy całą gamę przepisów na smakowite kotlety, zrazy i sznycle z różnych rodzajów mięsa ? wieprzowiny, wołowiny, drobiu, a nawet jagnięciny. Znajdziesz tu receptury m.in. na klasyczne schabowe w chrupiącej panierce, amerykańskie hamburgery, zrazy zawijane w sosie grzybowym, kotlety mielone z orzechami, słodko-ostre sznycle z karkówki, de volaille z krewetkami, eskalopki wieprzowe ze śliwkami, befsztyki z sosem cebulowo-jabłkowym. Przedstawiamy zarówno proste i szybkie propozycje odpowiednie na codzienny obiad, jak i wykwintne pomysły, idealne na uroczyste spotkanie przy stole. |
EAN | 9788377071113 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-02-07 |
ISBN | 978-83-7707-111-3 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2012 |
Wydanie | 1 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 212 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki