KSIĄŻKA
Komercjalizacja Produktów Żywnościowych - Bogdan Sojkin [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Biznes - opracowania ogólne |
Autor | Bogdan Sojkin |
Ilość stron | 230 |
Okładka | broszurowa |
Opis | We współczesnych gospodarkach coraz częściej mamy do czynienia z postępującymi procesami komercjalizacji różnych produktów. Dotyczy to także produktów żywnościowych. Autorzy przedstawili: pojęcie i elementy komercjalizacji produktów (w tym produktów żywnościowych), uwarunkowania komercjalizacji produktów żywnościowych w przedsiębiorstwie, procesy komercjalizacji produktów żywnościowych w polskich przedsiębiorstwach, zachowania konsumenta wobec innowacji produktowych na rynku żywności, modelowanie procesu komercjalizacji produktów żywnościowych w Polsce. Książka jest przeznaczona dla pracowników naukowych badających zachowania konsumentów, a także studentów ekonomii, zarządzania, marketingu. |
EAN | 9788320820263 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-04-30 |
Tytuł oryginalny | Komercjalizacja Produktów Żywnościowych |
ISBN | 978-83-208-2026-3 |
Autor | Bogdan Sojkin |
Rok wydania | 2012 |
Wydawca | PWE |
Ilość stron | 230 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16 x 23,5 cm |
Biznes - opracowania ogólne
Książki