KSIĄŻKA
Kiełbasy i wędliny. Sekrety polskiej kuchni - Zbigniew Prokopczuk [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Zbigniew Prokopczuk
Ilość stron 144
Okładka miękka
Opis Książka z serii \"Sekrety polskiej kuchni\". Autor przedstawia zasady domowego wyrobu wędlin, etapy ich przygotowania oraz zasady peklowania, wędzenia i parzenia. Znajdziesz tu także wiele przepisów na kiełbasy, szynki, rolady, produkty z podrobów oraz mięsa na zimno.
EAN 9788377073735
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-03-05
ISBN 978-83-7707-373-5
Autor Zbigniew Prokopczuk
Rok wydania 2021
Ilość stron 144
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 140 x 200 x
Wysokość (razem z opakowaniem) 6
Szerokość (razem z opakowaniem) 142
Długość (razem z opakowaniem) 200