KSIĄŻKA
Jedzenie, że ogień. Niebanalna uczta w plenerze. Grill, ognisko, kociołek, ruszt - Patrycja Walter-Zagórska [KSIĄŻKA]

4699

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Patrycja Walter-Zagórska
Ilość stron 256
Okładka twarda
Opis Ta książka całkowicie zmieni twoje spojrzenie na gotowanie w plenerze! Znajdziesz tu przepisy autorskie oraz klasyczne, przeniesione z kuchni tradycyjnej do polowej, by żar z ogniska dodał im prawdziwego ognia. Wypróbujesz zaskakujące połączenia składników, poznasz nowe techniki gotowania i stworzysz smaki, których nie da się uzyskać na domowej kuchence! Ciesz się kulinarnymi przygodami i biesiadowaniem w dobrym towarzystwie. Zorganizuj prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, wypraw przyjęcie dla dzieci, oczaruj drugą połówkę randką w plenerze. Może i w tobie obudzi się chęć pierwotnego gotowania? Zostań fire chefem - poznaj kuchnię ognia! Tu dzieje się magia. Patrycja zabiera nas w kulinarną podróż po świecie, czerpie z natury, w niezwykły sposób łączy proste składniki. Jest sezonowo, barwnie, aromatycznie. Przeczytałam, obejrzałam i natychmiast chcę próbować. Zastanawiam się tylko, co pójdzie na pierwszy ogień. Beata Grątkowska, autorka książek i bloga Praktykulinarni.com To nie przepisy - to gotowe scenariusze na przygody poza domem z przyjaciółmi i bliskimi! Z tą książką porzucisz kuchnię i niezależnie od pory roku pobiegniesz rozpalać ogień. Ola Czapla-Oslislo, recenzentka kulinarna i autorka BlogOstryga.pl Ogień to żywioł, który od milionów lat daje ludziom poczucie bezpieczeństwa i ciepło, a Patrycji udało się go ujarzmić. Ta książka wprowadzi was w niezwykły świat potraw z grilla i BBQ. Andrzej Gibas, brązowy medalista Mistrzostw Świata BBQ
EAN 9788381039642
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2023-04-26
ISBN 978-83-8103-964-2
Autor Patrycja Walter-Zagórska
Rok wydania 2023
Ilość stron 256
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 162 x 235 x