KSIĄŻKA
Jaja I Mleko - Aszkiewicz Ewa [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Aszkiewicz Ewa
Ilość stron 132
Okładka miękka
Opis
  • Kod wew.: 165333
  • Autor: ASZKIEWICZ EWA
  • Miejsce i rok wydania: 1998
  • Ilość stron: 132
  • Oprawa: miękka
  • Wymiary: 125x195
  • ISBN: 83-09-01698-0
  • Kod EAN: 9788309016984

Jajo to jedno z najdoskonalszych tworów przyrody. Dwie sztuki pokrywają 50% dziennego zapotrzebowania organizmu na białko i witaminy (z wyjątkiem witaminy C). Według dietetyków najbardziej strawne jest jajo ugotowane na twardo lub miękko. Mleko to najpopularniejszy, obok wody, napój świata. Uzupełnia braki wapnia w organizmie, reguluje trawienie, odtruwa organizm i dodaje urody. Kto dba o zdrowie i urodę powinien wypijać minimum trzy szklanki dziennie. Mleko i przygotowane z niego potrawy mogą spożywać wszyscy, począwszy od niemowląt na seniorach kończąc.

EAN 9788309016984
Dział KSIĄŻKA
ISBN 83-09-01698-0
Autor Aszkiewicz Ewa
Rok wydania 1998
Ilość stron 132
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 125x195