KSIĄŻKA
Jadłonomia Kuchnia Roślinna 100 Przepisów Nie Tylko Dla Wegan - Marta Dymek [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Marta Dymek
Ilość stron 288
Okładka twarda
Opis Pierwsza książka kucharska twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu "Dzień dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu.
EAN 9788363696184
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-11-12
ISBN 978-83-63696-18-4
Autor Marta Dymek
Rok wydania 2014
Ilość stron 288
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 28.0 x 22.0 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 30
Szerokość (razem z opakowaniem) 230
Długość (razem z opakowaniem) 290