KSIĄŻKA
Jadłonomia Kuchnia Roślinna 100 Przepisów Nie Tylko Dla Wegan - Marta Dymek [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Marta Dymek |
Ilość stron | 288 |
Okładka | twarda |
Opis | Pierwsza książka kucharska twórczyni "Jadłonomii" - najpopularniejszego polskiego bloga o kuchni roślinnej. Czy łodyga brokułu nadaje się do jedzenia? Do czego wykorzystać natkę marchewki? Jak zrobić bezmięsny pasztet na świąteczny stół? Na te i wiele innych pytań znajdziecie odpowiedź w długo wyczekiwanej książce Marty Dymek - znanej z programu "Dzień dobry TVN" autorki "Jadłonomii", najpopularniejszego bloga w polskim internecie poświęconego kuchni roślinnej, Kulinarnego Bloga Roku 2013. Autorka skomponowała ponad 100 przepisów na wegańskie śniadania, obiady i kolacje z bulw, korzeni i liści. Tu burak zmienia się w ciasto czekoladowe, pietruszka występuje w parze z gruszką, a z garści kapusty powstają chrupiące chipsy. Pozycja obowiązkowa dla wszystkich jaroszy i tych, którzy do tej pory nie wyobrażali sobie bezmięsnego obiadu. |
EAN | 9788363696184 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-11-12 |
ISBN | 978-83-63696-18-4 |
Autor | Marta Dymek |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 288 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 28.0 x 22.0 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 30 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 230 |
Długość (razem z opakowaniem) | 290 |
Marta Dymek
Kuchnie świata i regionalne
Książki