KSIĄŻKA
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przedmioty zawodowe
Autor Beaty Sawickiej
Ilość stron 272
Okładka broszurowa
Opis Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014.
EAN 9788389184542
Dział KSIĄŻKA
Tytuł oryginalny Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB
Autor Beaty Sawickiej
Klasa wieloletnie
Rok wydania 2014
Wydawca Format-AB
Ilość stron 272
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16,5x23,5 cm
Długość (razem z opakowaniem) 261
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Wysokość (razem z opakowaniem) 12