KSIĄŻKA
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przedmioty zawodowe |
Autor | Beaty Sawickiej |
Ilość stron | 272 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. |
EAN | 9788389184542 |
Dział | KSIĄŻKA |
Tytuł oryginalny | Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB |
Autor | Beaty Sawickiej |
Klasa | wieloletnie |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | Format-AB |
Ilość stron | 272 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16,5x23,5 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 261 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 12 |
pod red. Beaty Sawickiej
Przedmioty zawodowe
Książki