KSIĄŻKA
Grzyby Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda) - Hanna Szymanderska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Autor Hanna Szymanderska
Ilość stron 112
Okładka twarda
Opis Wszystko, co każdy smakosz powinien wiedzieć o tradycyjnej kuchni polskiej. W serii "Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej" prezentujemy najlepsze, najbardziej charakterystyczne i sprawdzone przepisy, wybrane i polecane przez Hannę Szymanderską. Niektóre świetnie znane, inne - nieco zapomniane. Warto je sobie przypomnieć i przekonać się, jak bogata jest nasza kuchnia narodowa. "Grzyby" to szósty tom piętnastotomowej serii. Dowiesz się z niego m.in.: jakie grzyby nie nadają się do suszenia, dlaczego smardze trzeba sparzyć przed przygotowaniem, czym faszerować grzyby, jak robi się salceson z grzybów, kiełbaski z opieniek oraz wiele innych dań, którymi zaskoczysz gości. Blisko 60 pięknie ilustrowanych przepisów to idealne źródło inspiracji kulinarnych dla całej rodziny, a także niezastąpiona pomoc przy układaniu codziennego menu.
EAN 9788370738686
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2011-04-27
Tytuł oryginalny Grzyby Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej (twarda)
ISBN 978-83-7073-868-6
Seria Kanon Tradycyjnej Kuchni Polskiej
Autor Hanna Szymanderska
Rok wydania 2011
Wydawca Multico
Ilość stron 112
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 24,5 x 22,5 cm