KSIĄŻKA
Gotowanie na parze i w kombiwarze - Szydłowska Marta [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Szydłowska Marta |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Opis | Gotowanie na parze jest najzdrowszą formą przyrządzania posiłków. To idealna metoda przede wszystkim dla osób cierpiących na zaburzenia przemiany materii, mających problemy z nadwagą, alergików, ale również dla osób całkowicie zdrowych, które chcą uniknąć |
EAN | 9788378451440 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-08-20 |
ISBN | 978-83-7845-144-0 |
Autor | Szydłowska Marta |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 144 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 16 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki