KSIĄŻKA
Gotowanie Krok Po Kroku. Ciasta I Desery - Magnier-Moreno [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Magnier-Moreno
Ilość stron 192
Okładka miękka
Opis
  • Kod wew.: 156710
  • Autor: MAGNIER-MORENO
  • Miejsce i rok wydania: 2012
  • Ilość stron: 192
  • Oprawa: Br
  • Wymiary: 190x240
  • ISBN: 978-83-7243-848-5
  • Kod EAN: 9788372438485

Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność zapachów, aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Są one owocem cierpliwych poszukiwań i pasji milionów kucharzy, zarówno profesjonalistów, jak i amatorów, którzy eksperymentują we własnej kuchni. Dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowywania wypieków i deserów nauczysz się robić kremy, słodkie sosy i musy, tarty, których kolory przyprawiają o zawrót głowy, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, rolady, serniki, a także klasyczne ciasta o niepowtarzalnych smakach. Chlebek bananowo-orzechowy, ciasto marchewkowe, pannacotta, tiramisu - w przyrządzaniu tych smakołyków pomogą Ci również rady autorki i mistrzów kuchni.

EAN 9788372438485
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7243-848-5
Autor Magnier-Moreno
Rok wydania 2012
Ilość stron 192
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 190x240