KSIĄŻKA
Encyklopedia Domowych Wyrobów - Opracowanie Zbiorowe [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Ciasta, desery |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 448 |
Okładka | twarda |
Opis | Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon. |
EAN | 9788378457459 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-08-12 |
ISBN | 978-83-7845-745-9 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2014 |
Ilość stron | 448 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 28.3 x 20.6 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 290 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 214 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 35 |
Opracowanie zbiorowe
Ciasta, desery
Książki