KSIĄŻKA
Encyklopedia Domowych Wyrobów - Opracowanie Zbiorowe [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Ciasta, desery
Autor Opracowanie zbiorowe
Ilość stron 448
Okładka twarda
Opis Tęsknota za niezapomnianymi zapachami i smakami dzieciństwa oraz, niestety, w coraz większym stopniu zmodyfikowana żywność, skłaniają do samodzielnego wytwarzania jedzenia. Bo cóż może być smaczniejszego i bardziej wartościowego jak własnoręcznie wypieczony chleb, zamarynowane warzywa oraz tłoczone soki? Encyklopedia domowych wyrobów to kompendium wiedzy na temat wytwarzania zdrowej żywności i napojów. Zgromadzono w niej szczegółowe informacje na temat samodzielnego wypiekania pieczywa, wytwarzania kiełbas, szynek, nabiału oraz dżemów i przetworów z warzyw. Czytelnik znajdzie w niej też przepisy na domowe nalewki, likiery, wina i samogon.
EAN 9788378457459
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2014-08-12
ISBN 978-83-7845-745-9
Autor Opracowanie zbiorowe
Rok wydania 2014
Ilość stron 448
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 28.3 x 20.6 cm
Długość (razem z opakowaniem) 290
Szerokość (razem z opakowaniem) 214
Wysokość (razem z opakowaniem) 35