KSIĄŻKA
Dziczyzna I Inne Dary Lasu - Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf
Ilość stron 160
Okładka twarda
Opis Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe - kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny.
W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów - opisanych krok po kroku - ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania.
Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta.
EAN 9788370738259
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2010-03-01
Tytuł oryginalny Dziczyzna I Inne Dary Lasu
ISBN 978-83-7073-825-9
Autor Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf
Rok wydania 2010
Wydawca Multico
Ilość stron 160
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 17 x 24 cm
Długość (razem z opakowaniem) 250
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 15