KSIĄŻKA
Dziczyzna I Inne Dary Lasu - Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Opis |
Dziczyzna słusznie uchodzi za kulinarny przysmak. Dobrze przyrządzony comber sarni, golonka z dzika czy dzika kaczka faszerowana są doskonałe - kruche, delikatne, aromatyczne. Przygotowanie potraw z dziczyzny nie jest trudne, ale wymaga znajomości tajników sztuki kulinarnej, dlatego dobrze skorzystać z rad i wskazówek doświadczonych mistrzów kuchni, znawców dziczyzny. W tej książce znajdziesz nie tylko 60 niezawodnych przepisów - opisanych krok po kroku - ale również propozycje, jak skomponować ucztę z dziczyzny i grzybów leśnych. Dowiesz się, jakie dodatki najlepiej pasują do dań ze zwierzyny płowej i czarnej, czym należy uzupełnić menu, by smakowało wybornie i jaki deser z leśnych owoców podać na zakończenie biesiadowania. Masz ochotę na wykwitną dziczyznę? Wypróbuj sprawdzone przepisy i odkryj niecodzienne rozkosze podniebienia. Na co dzień i od święta. |
EAN | 9788370738259 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2010-03-01 |
Tytuł oryginalny | Dziczyzna I Inne Dary Lasu |
ISBN | 978-83-7073-825-9 |
Autor | Gottfried Vauk, Lutz Behrendt, Jens Stumpf |
Rok wydania | 2010 |
Wydawca | Multico |
Ilość stron | 160 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17 x 24 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 250 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 15 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki