KSIĄŻKA
Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska [KSIĄŻKA]

1399

Wysyłamy w 72h

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Elżbieta Kiewnarska
Ilość stron 40
Okładka miękka
Opis Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi.
Opis pozycji:
Oprawa miękka, broszurowa
Ilość stron: 40
Format: 165 x 240 mm
ISBN: 978-83-8244-026-3
EAN 9788382440263
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2021-04-30
ISBN 978-83-8244-026-3
Autor Elżbieta Kiewnarska
Rok wydania 2021
Ilość stron 40
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240 x 5