KSIĄŻKA
Drób. Sposoby przyrządzania - Elżbieta Kiewnarska [KSIĄŻKA]
1399
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Elżbieta Kiewnarska |
Ilość stron | 40 |
Okładka | miękka |
Opis |
Reprint broszurki z 1929 roku z łatwymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur, kapłonów i pulard, indyków, perliczek, gęsi, kaczek oraz gołębi. Opis pozycji: Oprawa miękka, broszurowa Ilość stron: 40 Format: 165 x 240 mm ISBN: 978-83-8244-026-3 |
EAN | 9788382440263 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2021-04-30 |
ISBN | 978-83-8244-026-3 |
Autor | Elżbieta Kiewnarska |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 40 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 5 |
Elżbieta Kiewnarska
Przekąski, sałatki i surówki
Książki