KSIĄŻKA
Domowy wyrób serów - Ricki Caroll [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Ricki Caroll
Ilość stron 272
Okładka miękka
Opis Witajcie w świecie serów! Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i wiele innych serowych smaczków. Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Nawet w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym. A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka zawiera także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych miłośników serów, historyjki o słynnych serowarach oraz rozmaite ciekawostki. Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym - jak pewnie stawiać pierwsze kroki. "W tej książce znajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć wyśmienity ser." San Francisco Examiner
EAN 9788381511995
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2019-03-18
Tytuł oryginalny Home cheese making: recipes for 75 homemade cheeses
ISBN 978-83-8151-199-5
Autor Ricki Caroll
Rok wydania 2014
Ilość stron 272
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 230 x 20
Szerokość (razem z opakowaniem) 165
Wysokość (razem z opakowaniem) 22
Długość (razem z opakowaniem) 230