KSIĄŻKA
Domowy Wyrób Nabiału - Farrell-Kingsle [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor Farrell-Kingsle
Ilość stron 212
Okładka miękka
Opis
  • Kod wew.: 172039
  • Autor: FARRELL-KINGSLE
  • Miejsce i rok wydania: Brak
  • Ilość stron: Brak
  • Oprawa: Brak
  • Wymiary: Brak
  • ISBN: 978-83-7243-866-9
  • Kod EAN: 9788372438669


  • Kod wew.: 126440
  • Autor: FARRELL-KINGSLE
  • Miejsce i rok wydania: 2010
  • Ilość stron: 212
  • Oprawa: MIĘKKA
  • Wymiary: 165x235 cm
  • ISBN: 978-83-7243-866-9
  • Kod EAN: 9788372438669

Domowe miękkie, niedojrzewające sery, np. mozzarella, kozi, śmietankowy, świeża maślanka, kefir, jogurt, creme fraîche, masło mają niepowtarzalny smak, któremu nie dorównują gotowe produkty. Ich samodzielne robienie może być niezwykłym hobby, ale przede wszystkim daje pewność, że odżywiamy się zdrowo. Do wytwarzania wybornego domowego nabiału nie potrzeba profesjonalnie wyposażonej kuchni. Co więcej, większość miękkich serów i innych wyrobów mleczarskich powstaje w ciągu kilku godzin, z produktów, które zazwyczaj mamy pod ręką. Dzięki przejrzystym, prostym instrukcjom zawartym w książce sami przetworzymy świeże mleko i śmietanę w produkty zawierające żywe kultury bakterii. W książce podano także przepisy na potrawy z nabiałem w roli głównej - przekąski, dania główne, przystawki i desery. Krokietami z serem lub ciastem czekoladowym z kwaśną śmietaną mile zaskoczysz niejednego łasucha.

EAN 9788372438669
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7243-866-9
Autor Farrell-Kingsle
Rok wydania 2010
Ilość stron 212
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165x235