KSIĄŻKA
Domowe wędzenie żywności - R. Anderson Warren [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor R. Anderson Warren
Ilość stron 256
Okładka miękka
Opis \"Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty!
Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia. \"
EAN 9788381516136
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2022-04-04
ISBN 9788381516136
Autor R. Anderson Warren
Rok wydania 2022
Ilość stron 256
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 235 x
Długość (razem z opakowaniem) 240
Szerokość (razem z opakowaniem) 170
Wysokość (razem z opakowaniem) 20