KSIĄŻKA
Domowe wędzenie żywności - R. Anderson Warren [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | R. Anderson Warren |
Ilość stron | 256 |
Okładka | miękka |
Opis |
\"Rozsmakuj się w wędlinach i serach domowej roboty! Oto wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu mięs, ryb, owoców morza, serów, a nawet jaj, soli i orzechów w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, kiełbas, drobiu, dziczyzny i wędzonych serów. Autor poradnika doradza, jak sporządzić marynaty i peklować; jak uzyskać odpowiednio dymny smak mięs, dobrać właściwą ilość przypraw i soli. W książce znajdziecie przepisy na wędzone przysmaki, poznacie różnice między wędzeniem na zimno i gorąco. Dowiecie się, jak zbudować przydomową wędzarnię oraz jak dobrać drewno do wędzenia. \" |
EAN | 9788381516136 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2022-04-04 |
ISBN | 9788381516136 |
Autor | R. Anderson Warren |
Rok wydania | 2022 |
Ilość stron | 256 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 235 x |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
R. Anderson Warren
Przekąski, sałatki i surówki
Książki