KSIĄŻKA
Dobra kuchnia. Ciasta. Encyklopedia kulinarna - Iwona Czarkowska [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Ciasta, desery
Autor Iwona Czarkowska
Ilość stron 256
Okładka twarda
Opis Pieczone lub na zimno. Z makiem, serem, czekoladą, owocami, warzywami. Ciasta drożdżowe, francuskie, kruche, ptysiowe. Babki, mazurki, keksy, pierniki, tarty i torty...

Ciasta, jak wszystkie inne potrawy, potrzebują przypraw i dodatków. To dzięki nim, jeszcze zanim wyciągniemy blachę z piekarnika, rozchodzi się wspaniały kuszący zapach, któremu trudno się oprzeć.

""Ciasta Encyklopedia kulinarna"" to ogromny zbiór przepisów na fantastyczne wypieki, dzięki którym dom wypełnią zapachy z czasów beztroskiego dzieciństwa. To również doskonała pozycja dla tych, którzy rozpoczynają przygodę z tymi specjałami - książka, oprócz przepisów, zawiera praktyczne porady dotyczące sposobu pieczenia poszczególnych rodzajów ciasta, doboru odpowiednich dodatków i przypraw, a także wielu kulinarnych tricków, które ułatwią osiągnięcie mistrzowskich efektów i przywołanie smaków dzieciństwa.
EAN 9788362521807
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-62521-80-7
Autor Iwona Czarkowska
Rok wydania 2012
Wydawca Dragon
Ilość stron 256
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 206 x 283 mm