KSIĄŻKA
Co Jeść Przy Chorobach Żołądka i Jelit [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Medycyna naturalna |
Ilość stron | 96 |
Okładka | broszurowa |
Opis | Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem ?superpokarmów? wspomagających układ trawienny. Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną ? przeciwnie ? może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania ? smakowite, różnorodne i kolorowe. |
EAN | 9788363559847 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-09-23 |
ISBN | 978-83-63559-84-7 |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | broszurowa |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16.5 x 24 cm |
Medycyna naturalna
Książki