KSIĄŻKA
Co jeść - Przy chorobach serca. Przepisy na wyśmienite i zdrowe potrawy [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Wiesława Rusin |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Opis |
Przepisy zawarte w tej książce czerpią z bogactwa i mądrości tradycyjnej kuchni polskiej oraz kuchni europejskich, zwłaszcza śródziemnomorskich. Zostały ułożone według pór roku i skomponowane w taki sposób, by potrawy nie tylko odżywiały, ale też pozostawały w harmonii ze zmieniającym się zapotrzebowaniem termicznym ciała. W ramach danej kategorii posiłków (np. śniadań) proponujemy kilka wariantów, biorąc pod uwagę zapotrzebowanie na poszczególne składniki pokarmowe. Zatroszczyliśmy się, aby komponować posiłki z użyciem superpokarmów wspomagających układ sercowo-naczyniowy. Choroba nie musi skazywać na rodzinną alienację kulinarną przeciwnie może stać się bodźcem dla prozdrowotnego odżywiania dla całej rodziny. Niniejsza książka pokazuje, że odżywianie dla zdrowia może być proste i niedrogie, a dania smakowite, różnorodne i kolorowe. |
EAN | 9788363559588 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-63559-58-8 |
Autor | Wiesława Rusin |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 96 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 |
Wiesława Rusin
Pozostałe
Książki