KSIĄŻKA
Ciasta Zawsze Udane Biszkoptowe Drożdżowe Kruche [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Ciasta, desery |
Autor | praca zbiorowa |
Ilość stron | 384 |
Okładka | twarda |
Opis | Często strach przed nieudanym wypiekiem powstrzymuje nas od zabrania się do pieczenia. Gotowanie często wydaje się łatwiejsze niż pieczenie. Postanowiliśmy więc przybliżyć Państwu temat pieczenia i przygotowaliśmy książkę z przepisami na ciasta, które naszym zdaniem, zawsze się udają, jeśli tylko trzymamy się - przynajmniej na początku - przepisu. Dzięki obszernemu wstępowi dotyczącemu pieczenia i przygotowania ciast drożdżowych, kruchych, biszkoptów oraz ciasteczek dowiecie się Państwo, jakie produkty są najlepsze, ile czasu należy piec różne ciasta, które ciasta wstawiamy do nagrzanego piekarnik, a także jak przygotować poszczególne rodzaje ciast. Dodaliśmy także rozdział z przepisami na ciasta bez pieczenia, ponieważ nie tylko zawsze się udają, ale szybko się je przygotowuje i nie trzeba piec. |
EAN | 9788379610754 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2014-11-13 |
ISBN | 978-83-7961-075-4 |
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2014 |
Wydawca | Prószyński i S-ka |
Ilość stron | 384 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 17.0 x 24.1 cm |
Długość (razem z opakowaniem) | 250 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 25 |
praca zbiorowa
Ciasta, desery
Książki