KSIĄŻKA
Ciasta i desery. Gotowanie krok po kroku - Marianne Magnier-Moreno [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Ciasta, desery
Autor Marianne Magnier-Moreno
Ilość stron 192
Okładka miękka
Opis Sztuka kulinarna ma w sobie coś z magii. Na jej niezwykłość wpływa różnorodność aromatów, bogactwo kolorów i smaków. Ta książka dzięki efektownym fotografiom i prostym instrukcjom przedstawiającym kolejne etapy przygotowania wypieków i deserów nauczy cię robić smakowite kremy i musy oraz przygotowywać tarty i tartaletki, owocowe i czekoladowe muffiny, bezy, dobre na przegryzkę ptysie, eklerki i makaroniki, a także klasyczne ciasta i niezwykłe pyszności o niepowtarzalnym smaku. Zawarte w książce porady autorki i podpowiedzi mistrzów cukiernictwa sprawią, że magia zawita również do twojej kuchni.
EAN 9788381513869
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2020-07-17
ISBN 9788381513869
Autor Marianne Magnier-Moreno
Rok wydania 2020
Ilość stron 192
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 163 x 231 x
Długość (razem z opakowaniem) 230
Szerokość (razem z opakowaniem) 160
Wysokość (razem z opakowaniem) 10