KSIĄŻKA
Biotechnologia żywności - Bednarski Włodzimierz, Arnold [KSIĄŻKA]
9299
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Bednarski Włodzimierz, Arnold |
Ilość stron | 498 |
Okładka | miękka |
Opis | Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych. Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia. W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności. Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym. |
EAN | 9788301193621 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 9788301193621 |
Autor | Bednarski Włodzimierz, Arnold |
Rok wydania | 2019 |
Język | polski |
Ilość stron | 498 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16.0x23.0cm |
Pozostałe
Książki