KSIĄŻKA
Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń [KSIĄŻKA]

7799

Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni

Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria Pozostałe
Autor Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Ilość stron 300
Okładka miękka
Opis

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

  • -mięso, podroby i przetwory,
  • -drób, jaja i przetwory,
  • -tłuszcze roślinne i zwierzęce
  • -warzywa i owoce czy
  • -przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

EAN 9788301200473
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2018-09-03
ISBN 978-83-01-20047-3
Autor Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń
Rok wydania 2018
Ilość stron 300
Okładka miękka
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Długość (razem z opakowaniem) 235
Szerokość (razem z opakowaniem) 165