KSIĄŻKA
Badanie towarów spożywczych - Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń [KSIĄŻKA]
7799
Wysyłamy w ciągu 2‑7 dni
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń |
Ilość stron | 300 |
Okładka | miękka |
Opis |
Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów - tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych. Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:
Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków - technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd. |
EAN | 9788301200473 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2018-09-03 |
ISBN | 978-83-01-20047-3 |
Autor | Wiktor Kubiński, Mariusz Niekurzak, Ewa Kubińska-Jabcoń |
Rok wydania | 2018 |
Ilość stron | 300 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Długość (razem z opakowaniem) | 235 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 165 |
Pozostałe
Książki