KSIĄŻKA
Atlas Ziół. Kulinarne Wykorzystanie Roślin Dziko Rosnących - Aleksandra Halarewicz [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Encyklopedie powszechne, leksykony
Autor Aleksandra Halarewicz
Ilość stron 192
Okładka twarda
Opis Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.
EAN 9788378458609
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2015-02-18
Tytuł oryginalny Atlas Ziół. Kulinarne Wykorzystanie Roślin Dziko Rosnących
ISBN 978-83-7845-860-9
Autor Aleksandra Halarewicz
Rok wydania 2015
Ilość stron 192
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 240 x 22
Długość (razem z opakowaniem) 250
Szerokość (razem z opakowaniem) 172
Wysokość (razem z opakowaniem) 20