KSIĄŻKA
Atlas Ziół. Kulinarne Wykorzystanie Roślin Dziko Rosnących - Aleksandra Halarewicz [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Encyklopedie powszechne, leksykony |
Autor | Aleksandra Halarewicz |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Opis | Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania. |
EAN | 9788378458609 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2015-02-18 |
Tytuł oryginalny | Atlas Ziół. Kulinarne Wykorzystanie Roślin Dziko Rosnących |
ISBN | 978-83-7845-860-9 |
Autor | Aleksandra Halarewicz |
Rok wydania | 2015 |
Ilość stron | 192 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 240 x 22 |
Długość (razem z opakowaniem) | 250 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 172 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 20 |
Aleksandra Halarewicz
Encyklopedie powszechne, leksykony
Książki