KSIĄŻKA
Zupy podstawą diety - Anna Dyk [KSIĄŻKA]
2699
Wysyłamy w 72h
Darmowa wysyłkaKup jeszcze za 99.99zł
Poczta Polska999
Kurier 24h 1499
Kategoria | Pozostałe |
Autor | Anna Dyk |
Ilość stron | 172 |
Okładka | miękka |
Opis |
Książka Zupy podstawą diety autorstwa Anny Dyk, dietetyka żywienia, nawiązuje do tzw. żywności funkcjonalnej i modnego ostatnio terminu odżywianie medyczne, którego zadaniem jest wykorzystanie czynników bioaktywnych w jedzeniu. Diety oparte na zupach bogatych w warzywa, a co za tym idzie w mikroelementy, witaminy, białka i węglowodany, jeśli skorelowane są z naszą płcią, wiekiem, wagą oraz stanem zdrowia mogą pomóc w hamowaniu procesów starzenia. Związki zawarte w dietach opartych na zupach z powodzeniem mogą być wykorzystane do walki z nadwagą, pomagając utracić zbędne kilogramy. Niektóre zupy, takie jak kapuśniak, zupy jarzynowe, warzywne, bez dodatku mięsa, mogą w krótkim czasie przyczynić się do utraty znacznej masy ciała. Autorka jednak radzi, aby diety na bazie zup stosować w dłuższej perspektywie, ponieważ utrata masy ciała powinna być bardziej powolna i stopniowana. Zawarte w tej książce przepisy oraz wiedza o ich składnikach pozwolą Ci stracić część nadwagi bez efektu jo-jo. Wszystko zależy od tego, jaki rodzaj zupy wykorzystasz w diecie swojej lub domowników. |
EAN | 9788372779007 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2016-05-04 |
ISBN | 978-83-7277-900-7 |
Autor | Anna Dyk |
Rok wydania | 2016 |
Ilość stron | 172 |
Okładka | miękka |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 148 x 204 |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 145 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Pozostałe
Książki