KSIĄŻKA
Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Pozostałe |
Autor | praca zbiorowa |
Ilość stron | 256 |
Okładka | twarda |
Opis | Wok, najważniejsze w Azji naczynie kuchenne, zadomowił się już niemal na całym świecie i trudno sobie wyobrazić bez niego współczesną kuchnię. Krótki czas gotowania w woku gwarantuje zachowanie cennych składników odżywczych, a egzotyczne przyprawy otwierają przed nami nowe horyzonty smakowych doznań. Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni. |
EAN | 4050847000707 |
Dział | KSIĄŻKA |
Autor | praca zbiorowa |
Rok wydania | 2013 |
Wydawca | Vemag |
Ilość stron | 256 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 16x20 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 26 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 160 |
Długość (razem z opakowaniem) | 210 |
praca zbiorowa
Pozostałe
Książki