KSIĄŻKA
Wok. Kuchnia azjatycka na co dzień [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Pozostałe
Autor praca zbiorowa
Ilość stron 256
Okładka twarda
Opis Wok, najważniejsze w Azji naczynie kuchenne, zadomowił się już niemal na całym świecie i trudno sobie wyobrazić bez niego współczesną kuchnię. Krótki czas gotowania w woku gwarantuje zachowanie cennych składników odżywczych, a egzotyczne przyprawy otwierają przed nami nowe horyzonty smakowych doznań. Zawarte w książce szczegółowe informacje i praktyczne wskazówki dotyczące gotowania w woku, jak również wspaniałe zdjęcia potraw będą cenną pomocą zarówno dla początkujących, jak i zagorzałych miłośników azjatyckiej kuchni.     
EAN 4050847000707
Dział KSIĄŻKA
Autor praca zbiorowa
Rok wydania 2013
Wydawca Vemag
Ilość stron 256
Okładka twarda
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 16x20 cm
Wysokość (razem z opakowaniem) 26
Szerokość (razem z opakowaniem) 160
Długość (razem z opakowaniem) 210