KSIĄŻKA
Włoska kuchnia na polskim stole - Paolo Cozza [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Paolo Cozza |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Opis | Któż opowie lepiej o kuchni włoskiej niż rodowity Włoch? Najbardziej rozpoznawalny Włoch w Polsce zdradza sekrety jednej z najlepszych kuchni świata. Podaje przepisy na swoje ulubione dania i smakołyki na różne okazje, święta oraz uroczystości, łącząc przy tym tradycję polską i włoską. Pełen humoru poradnik kulinarny, przeplatany wspomnieniami, anegdotami i fotografiami z rodzinnego albumu autora oraz osobistymi radami, jak przygotować i odpowiednio podać potrawy zgodnie z włoskimi obyczajami. Ponad 100 przepisów na bardziej i mniej znane włoskie desery, pizze, zupy oraz dania z warzyw, makaronu, ryżu, ryb i mięsa. |
EAN | 9788324518715 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2013-06-03 |
ISBN | 978-83-245-1871-5 |
Autor | Paolo Cozza |
Rok wydania | 2013 |
Ilość stron | 128 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 24 x 16,5 cm |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 13 |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 170 |
Długość (razem z opakowaniem) | 245 |
Kuchnie świata i regionalne
Książki