KSIĄŻKA
Wielka Księga Soków - Pat Crocker [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Kuchnie świata i regionalne
Autor Pat Crocker
Ilość stron 404
Okładka broszurowa
Opis Ta książka to przewodnik dla każdego, kto pragnie wykorzystywać odżywcze i prozdrowotne właściwości soków. Soki ze świeżych i surowych warzyw i owoców, przeciery oraz domowej roboty mrożone przekąski to prosty i pyszny sposób na zapewnienie sobie "codziennej ósemki", czyli pięciu porcji świeżych warzyw i trzech porcji świeżych owoców. Znajdziesz tu 350 receptur! Ciesz się smakiem warzyw i owoców w postaci soków, toników, napojów oczyszczających i pobudzających trawienie, herbat, przecierów, koktajli i doskonałych zamienników dla kawy czy herbaty, a także mrożonych przekąsek. Książka zawiera: Informacje na temat 7 głównych układów naszego ciała, a w szczególności na temat ich roli w zachowaniu zdrowia, potencjalnych schorzeń oraz zmian, jakie można wprowadzić w diecie i stylu życia, aby utrzymać optymalny poziom ich funkcjonowania. Szczegóły dotyczące 80 powszechnych problemów zdrowotnych wraz z zaleceniami dotyczącymi możliwości ich łagodzenia za pomocą naturalnych produktów żywnościowych. 128 zdjęć owoców, warzyw i ziół, a także informacje na temat ich właściwości leczniczych oraz rady dotyczące zakupów i przechowywania produktów. 16 stron kolorowych zdjęć, inspirujących do robienia soków. Pat Crocker specjalizuje się w zielarstwie kulinarnym i ekonomii gospodarstwa domowego. Od ponad 25 lat pisze, wykłada i organizuje prezentacje na temat ziół oraz zagadnień związanych ze zdrowiem. Pierwsze wydanie tej książki zostało uhonorowane nagrodą 2000 International Cookboook Revue Award.
EAN 9788377466063
Dział KSIĄŻKA
Data premiery 2013-10-25
ISBN 978-83-7746-606-3
Autor Pat Crocker
Rok wydania 2013
Ilość stron 404
Okładka broszurowa
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Szerokość (razem z opakowaniem) 180
Długość (razem z opakowaniem) 254
Wysokość (razem z opakowaniem) 30