KSIĄŻKA
Wielka Księga Domowych Wyrobów Tw [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Kuchnie świata i regionalne |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Ilość stron | 368 |
Okładka | twarda |
Opis | Coraz częściej szukamy zdrowej alternatywy dla powszechnie oferowanych produktów spożywczych. Często kupujemy w punktach ze zdrową żywnością lub na targu. Rozglądamy się za produktami dobrymi, bez konserwantów, zawierających wartości odżywcze i smak. Z coraz większą chęcią podejmujemy się również domowej produkcji pieczywa, wędlin, dżemów czy masła i serów. Trudno bowiem o większą satysfakcję niż pojawiające się na stole aromatyczne i - przede wszystkim - zdrowe potrawy przygotowane przez nas samych. Zgromadzone w książce informacje zaznajomią Czytelnika z zasadami odpowiedniego doboru surowca i różnorodnymi sposobami ich obróbki. Nagrodą za cierpliwość i włożony trud z pewnością będzie niezwykły zapach i smak przygotowywanych posiłków. |
EAN | 9788363559274 |
Dział | KSIĄŻKA |
Data premiery | 2012-11-22 |
ISBN | 978-83-63559-27-4 |
Autor | Opracowanie zbiorowe |
Rok wydania | 2012 |
Ilość stron | 368 |
Okładka | twarda |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 230 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 33 |
Długość (razem z opakowaniem) | 304 |
Opracowanie zbiorowe
Kuchnie świata i regionalne
Książki