KSIĄŻKA
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (wyd. rozszerzone) - Bernhard Gahm [KSIĄŻKA]

Artykuł niedostępny

Powiadom gdy będzie dostępny

Kategoria Przekąski, sałatki i surówki
Autor Bernhard Gahm
Ilość stron 136
Opis Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
EAN 9788379935062
Dział KSIĄŻKA
ISBN 978-83-7993-506-2
Autor Bernhard Gahm
Rok wydania 2021
Ilość stron 136
Liczba nośników [1xKSIĄŻKA]
Wymiary 165 x 235 x
Szerokość (razem z opakowaniem) 160
Wysokość (razem z opakowaniem) 10
Długość (razem z opakowaniem) 240