KSIĄŻKA
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (wyd. rozszerzone) - Bernhard Gahm [KSIĄŻKA]
Artykuł niedostępny
Kategoria | Przekąski, sałatki i surówki |
Autor | Bernhard Gahm |
Ilość stron | 136 |
Opis | Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów. |
EAN | 9788379935062 |
Dział | KSIĄŻKA |
ISBN | 978-83-7993-506-2 |
Autor | Bernhard Gahm |
Rok wydania | 2021 |
Ilość stron | 136 |
Liczba nośników | [1xKSIĄŻKA] |
Wymiary | 165 x 235 x |
Szerokość (razem z opakowaniem) | 160 |
Wysokość (razem z opakowaniem) | 10 |
Długość (razem z opakowaniem) | 240 |
Bernhard Gahm
Przekąski, sałatki i surówki
Książki